講起聖誕老人,你會即刻諗起咩?禮物?快樂?咁又有冇諗起「老人」?老人家為香港貢獻咗一生,佢哋值得我哋送上一份快樂、一份聖誕禮物。


聖誕老人,係每年聖誕節最受歡迎嘅人物,大小朋友總係開心咁圍住佢轉,但係剩低嗰364日就係「最孤獨」嘅老人嗱。當我哋發覺喺社會角落裡嘅獨居長者,正是最期待聖誕老人,我哋心裡嘅感受係啲咩?

加油香港,總會記掛着上一代為我哋建立嘅美好,因此為長者特別設計了聖誕福袋,裡面包括深受長者歡迎嘅窩心小禮物、招牌「加油」和「得米」。當然,我們都唔會忘記為口奔馳嘅街坊,為一家大小設計左另一款福袋,俾小朋友們驚喜。

只要港幣
$30/$50元,今年我哋就可以一起化身為「聖誕好人」,送上一份禮物,獻上一份愛!

 

聖誕老友記福袋

$30/1份

1.加油芥花籽油 200mL 1支

2.得米 - 越南香米1KG 1包

3.溫暖冷頸巾 1條

聖誕家庭福袋
$50/1份

1.加油芥花籽油 600mL 1支

2.得米 - 越南香米1KG 1包

3.珍寶牌金華火腿午餐肉198G 1罐

4.一番營養-即食有機開口甘栗80G 1包

5.嘉頓加拿餅250g 1包

將捐款存入東亞銀行戶口(015) 256-40-4007485, 帳戶名稱為”加油香港基金有限公司”,已存款項不設退還。請將入數紙傳真至2234 5980 或電郵至kin@agentofchange.hk

如閣下/貴機構欲訂購大量聖誕待用福袋作慈善探訪之用,可下載以下表格

pdf.PNG

地址:香港新界荃灣德士古道210號和富大廈601室

電話:2234 5922

​電郵:info@agentofchange.hk

Agent of Change Company Limited (Social Enterprise) &

Agent of Change Foundation Limited© .

All Right Reserved.